Tänään perjantaina vapaalla on aikaa nauttia syysmyrskystä. Katson ikkunasta kuinka tuuli heiluttaa suurta koivua pihallani ja ravistelee lehtiä rajusti, yrittäen tipauttaa viimeisenkin, joka pitää vielä kiinni kesästä ja elämästä.  Ihanaa myös tuo värikylläisyys, miten luonto hehkuu ennen kun painuu maate, herätäkseen taas keväällä. Yritän ladata tähän yhden kesäkuvan, saa nahdä onnistunko? Muistuttamaan vielä kesän heleydestä.

Nyt on sunnuntai enkä vielä onnistunut tuo kuvan lisäämisessä, tai itseasiassa onnistui, mutta ei haluttuun paikaan. Minua vähän häiritsee, kun en saa ulkoasullisesti tätä blogia halutun näköiseksi. Haluaisin että tekniikka on ensin kunnossa, jotta voi keskittyä sisältöön. Sen sijaan kokeilen tätä linkin lisäämistä, jossa kerrotaan hyvän blogin rakennuspalikat,  joka näköjään onnistui.

Olen pitänyt tätä ensimmäistä blogikirjoitustani vähän päiväkirjamallisesti, eli lisännyt pieniä tekstinpätkiä parina pääivnä ja yrittänyt näprätä tuota tekniikaa kohdallen, jota en kuitenkaan vileä hallitse. Lisäksi olen ymmärtänyt että kommentoinnin tulee tapahtua täältä blogin kautta. 

Kiva tutustua uusiin ihmisiin rakkaat kurssitoverit. Tänään ei vielä ollut kovin paljon kommentoitavaa eli postauksia oli aika vähän. Antero Virta olet uusi tuttavuus ja kävin kurkkaamassa blogiasi. Heippa Aila ja kiva kun olet myös mukana, en vain löytänyt blogiasi.