Minulla on ollut tili muutaman tovin tuolla naamakirjassa, mutta en ole oikein, niin sanotusti hurahtanut siihen, ainakaan vielä. Sanon näin, koska sanotaan, että koskaan ei kannata sanoa "EI KOSKAAN". Mesettäminen oli ennen naamakirjaa ja twiittaaminen, ehkä täällä suomessa, sen jälkeen ja mitä kaikkea siellä maailmalla keksitäänkin. Kävin jopa katsomassa tuon facebookin perustajasta kertovan leffankin.

Olen tässäkin asiassa vähän vastarannan kiiski. Satuitteko muuten huomaamaan taannoin televisiosta Iiro Rantalan vauhdikasta menoa, tässä yksi sellainen tuolta youtubesta, nettiriippuvaisen virsi. Okei, en halua tällä sen kummemmin osoitella ketään tai mitään, mutta kun päivän istun ja juttelen koneeni kanssa, joo ihan totta, väliin on pakko tehdä illalla jotakin muutakin.

Myönnän, että yhteydenpito muualla asuviin sukulaisiin ja tuttuihin on helpompaa facebookin välityksellä, kuin koskaan aikaisemmin elämässäni. Kiitos muuten Karoliinalle ja Terhille noista hidastamisen linkeistä, elikkä kyllähän täältä löytyy jokaisen makuun jotakin. En ajattele nyt tässä vaiheessa perustaa yhtään facebook ryhmää. Töissä meillä on parilla työalalla ryhmät, toinen on suljettu ja toinen avoin Kohtaamispaikka Porstuan sivut.